Homepage Feige Brink Paranormaal Therapeut
Even voorstellen Feige Brink
De Behandeling
Klachten en Therapie
Behandel methodes therapie
De Behandeling
Kinderen
Energieen en Entiteiten
reguliere gezondheids zorg in combinatie met Alternatieve gezondheidszorg
Links en andere behandelwijzen
page
Tarieven en consult kosten Therapie Feige Brink
Contact informatie Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink
workshops en Coaching
Verzekering en vergoedingen behandeling
Links
page
Hoog sensitieve kinderen HSK

Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink

Lorem Ipsum

De klachten waarmee mensen naar mijn praktijk komen zijn zeer gevarieerd.


Eigenlijk kan iedereen bij mij terecht om te ervaren hoe je aan jezelf en je klachten kunt werken.

Het consult

De therapie start met een uitgebreid oriënterend gesprek. De duur van het 1e consult is ongeveer 1,5 uur.

Er wordt een uitgebreid intakegesprek gehouden. Daarin komt de ziekte- en levens geschiedenis van de cliënt aan de orde. 

Het vervolgconsult begint met gesprekken en bewustwording en eindigt met magnetiseren (energetische behandeling) om de cliënt weer in balans te brengen.

Een energetische behandeling is een natuurlijke methode van behandelen, waarbij via de handen universele energie wordt overgebracht op de cliënt. De energie richt zich zowel op het fysieke, geestelijke, spirituele als emotionele gebied van de mens.  

De duur is doorgaans 30 tot 60 minuten. Het aantal behandelingen is heel verschillend. Over het algemeen zijn meer behandelingen nodig bij langdurige of chronische klachten.

Wat kun je ervaren tijdens het behandelen?

Cliënten kunnen mijn handen als heet ervaren, aangenaam warm of ijskoud. Na de behandeling kunt u verergering van de (oude) klachten ervaren, zich erg moe voelen of juist heel energiek. Het is verstandig om enkele uren na de behandeling het wat rustiger aan te doen en voldoende water te drinken.  

De behandeling spreekt het zelfgenezend vermogen van de mens aan en zorgt voor versterking en uitbreiding van de eigen energie en heeft een reinigende en ontgiftende werking. Bij sommige mensen komen veranderingen in kleur en substantie van uitscheiding voor. Deze periode is de verwerkingsperiode. Deze is qua duur en intensiteit afhankelijk te zijn van de aard van de kwaal en de persoonlijkheid van de cliënt.

Belangrijk om te weten is dat de cliënt zich voor een behandeling niet hoeft uit te kleden. Ik hou mijn handen op of vlak boven het lichaam van de cliënt. Als de cliënt niet aangeraakt wil worden, kan de behandeling ook zonder lichamelijk contact plaatsvinden. 

Het is bewezen dat paranormale behandelingen aantoonbare effecten hebben op mensen, dieren en planten. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat 90% van de cliënten baat hebben bij de behandelingen. Ook ervaren veel cliënten een verbeterde kwaliteit van leven.