Homepage Feige Brink Paranormaal Therapeut
Even voorstellen Feige Brink
De Behandeling
Klachten en Therapie
Behandel methodes therapie
De Behandeling
Kinderen
Energieen en Entiteiten
reguliere gezondheids zorg in combinatie met Alternatieve gezondheidszorg
Links en andere behandelwijzen
page
Tarieven en consult kosten Therapie Feige Brink
Contact informatie Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink
workshops en Coaching
Verzekering en vergoedingen behandeling
Links
page
Hoog sensitieve kinderen HSK

Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink

Lorem Ipsum

Even voorstellen

Over Feige Brink-de Vries.


In januari 1970 ben ik geboren als tweede in een gezin van 4 kinderen. Mijn vader is architect en ik heb een technische achtergrond mee gekregen. Ik heb de opleiding aan de PTH (Pedagogisch Technische Hogeschool) afgerond als docent 2e graads bouwkunde, maar ik ben nooit gaan werken in het onderwijs. Ik ben uiteindelijk bij een aannemer terecht gekomen als kopersbegeleider en later als werkvoorbereider bij een installatiebedrijf.

Tijdens deze periode begon ik te beseffen dat mensen erg open waren tegen mij. Ze vertelde snel zijn/haar levensverhaal waardoor mijn gesprekken met de klanten veel langer duurde. Verder kwamen veel mensen met hun lichamelijke klachten bij mij. Ik merkte dat als ik mijn hand op de plek legde, dat het langzaam steeds beter ging. Ook voelde ik pijnen en emoties van andere mensen en wist ik veel over mensen.

Als kind voelde ik veel waardoor ik me afsloot en niemand hoogte van me kreeg. Ik had een hele dikke muur om me heen gebouwd, die door mijn opleiding en werk als paranormaal therapeut langzaam is verdwenen. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken. Ik heb ook geleerd me af te sluiten zodat ik niet continue te maken heb met mijn hooggevoeligheid, helderwetendheid en helderziendheid.

Ik heb de opleiding als paranormaal therapeut gevolgt aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Nederland (ANZN) in Eindhoven. Dit is een opleiding met allerlei disciplines die betrekking hebben op het therapeut zijn - van anatomie tot holistische kijk op de mens.

Ik heb mijn weg mogen vinden en ik geniet van het werk wat ik nu doe.