Homepage Feige Brink Paranormaal Therapeut
Even voorstellen Feige Brink
De Behandeling
Klachten en Therapie
Behandel methodes therapie
De Behandeling
Kinderen
Energieen en Entiteiten
reguliere gezondheids zorg in combinatie met Alternatieve gezondheidszorg
Links en andere behandelwijzen
page
Tarieven en consult kosten Therapie Feige Brink
Contact informatie Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink
workshops en Coaching
Verzekering en vergoedingen behandeling
Links
page
Hoog sensitieve kinderen HSK

Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink

Lorem Ipsum

HSK of te wel Hoog Sensitieve Kinderen

Kind

Vanuit mijn praktijk en als moeder van vier kinderen heb ik in het dagelijks leven regelmatig te maken met hoog Sensitiviteit en Hoog Sensitieve Kinderen. Omdat ik ook in mijn praktijk regelmatig vragen krijg hierover heb ik een aantal voorbeelden en tips verzameld in een handige boekje om wie geinteresseerd is wat meer te leren over dit onderwerp en er beter mee om te leren gaan.

Wil je hier meer over weten?


Ik heb allerlei artikelen over HSK in het onderwijs en opvoeding samengevoegd tot een reader en er een simpel verhaal van gemaakt. Als je deze reader wil lezen stuur me even een mailtje (info@feige.nl), dan krijg je de reader zo spoedig mogelijk toegestuurt.


 

Hoog Sensitieve Kinderen (HSK)

Geen stoornis

Hoog Sensitieve kinderen groeien op in een maatschappij waarin hoge eisen aan hen worden gesteld. Op jonge leeftijd moeten zij allerlei testen ondergaan en wordt er heel precies bijgehouden hoe zij zich ontwikkelen. Zodra een kind niet aan het ‘normale’ beeld voldoet, en dit geldt meestal voor Hoog Sensitieve Kinderen, loopt het gevaar onterecht een (negatief) label opgeprikt (b.v. leerstoornis, adhd) te krijgen. Echter, hoog sensitiviteit is geen afwijking, daarvoor worden er veel te veel mensen met deze eigenschappen geboren. Hoog Sensitieve Kinderen zijn NIET in beginsel “verlegen”, “niet-sociaal”, “niet aanstuurbaar”, bangelijk” of “geremde” kinderen en hebben ook geen ad(h)d. Ze kunnen wel gedrag vertonen wat lijkt op een stoornis, maar nooit doorlopend en alleen als zij overprikkeld zijn.

  

Vraag gratis e-reader aan.