Homepage Feige Brink Paranormaal Therapeut
Even voorstellen Feige Brink
De Behandeling
Klachten en Therapie
Behandel methodes therapie
De Behandeling
Kinderen
Energieen en Entiteiten
reguliere gezondheids zorg in combinatie met Alternatieve gezondheidszorg
Links en andere behandelwijzen
page
Tarieven en consult kosten Therapie Feige Brink
Contact informatie Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink
workshops en Coaching
Verzekering en vergoedingen behandeling
Links
page
Hoog sensitieve kinderen HSK

Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink

Lorem Ipsum

Paranormale therapie kan ook zeer goed helpen bij kinderen en jongeren.

Kinderen

Paranormale therapie kan ook worden toegepast bij problemen rond kinderen en jongeren. Als ouders van 4 bijzondere kinderen hebben wij in ons gezin veel wijsheid en ervaring mogen opdoen. Het zijn vier totaal verschillende persoonlijkheden met een eigen en uniek karakter. Door deze ervaringen kan ik in mijn praktijk ouders en kinderen begeleiden om zichzelf en elkaar beter te leren begrijpen als de gevoeligheid van de kinderen in het gezin problemen veroorzaakt.


De behandelmethode is vergelijkbaar met de therapie voor volwassenen. Deze start met een orienterend gesprek met de ouder(s). De duur van het 1ste consult is ongeveer 1,5 uur. Er wordt een uitgebreid intakegesprek gehouden. Daarin komt de ziekte- en levens geschiedenis van het kind en eventueel van de ouder(s) aan de orde.


Het vervolg consult is met het kind en begint met een gesprek en eindigt met magnetiseren (energetische behandeling) om de client weer in balans te brengen. Een Energetische behandeling is een natuurlijke methode van behandelen, waarbij via de handen universele energie wordt overgebracht op het kind. De energie richt zich zowel op het fysieke, geestelijke, spirituele als emotionele gebied van de mens. De duur is doorgaans 30 tot 60 minuten. Het aantal behandelingen is heel verschillend en zal zich over het algemeen niet beperken tot het kind alleen. Ouders en eventueel andere gezinsleden kunnen ook behandeld worden.