Homepage Feige Brink Paranormaal Therapeut
Even voorstellen Feige Brink
De Behandeling
Klachten en Therapie
Behandel methodes therapie
De Behandeling
Kinderen
Energieen en Entiteiten
reguliere gezondheids zorg in combinatie met Alternatieve gezondheidszorg
Links en andere behandelwijzen
page
Tarieven en consult kosten Therapie Feige Brink
Contact informatie Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink
workshops en Coaching
Verzekering en vergoedingen behandeling
Links
page
Hoog sensitieve kinderen HSK

Natuurgeneeskundig praktijk Feige Brink

Lorem Ipsum

Er zijn ook behandel methodes welke niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden maar waarmee ik wel clienten kan helpen.


  

Medium

Nadat ik tijdens mij opleiding aan de ANZN in aanraking kwam met diverse vormen van energetisch werk, kwam mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling. In die periode kwam ik erachter dat ik soms dingen doorkreeg vanuit de spirituele wereld.

Kort nadat ik gestart was als natuurgeneeskundig therapeut, werd ik me er steeds meer van bewust dat ik contact kon leggen met mensen uit de spirituele wereld.

Een medium is de contactpersoon tussen de spirituele wereld en de fysieke wereld. Als medium ben ik een schakel tussen deze twee werelden, die in wezen ėėn zijn. Onze dierbaren in de spirituele wereld zijn dezelfde mensen met dezelfde persoonlijkheid en karaktereigenschappen als toen ze nog op aarde leefden. Alleen de fysieke beperkingen, ziekte en pijn die zij in het aardse leven hebben ervaren, zijn weg. Als medium gebruik ik mijn gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld mogelijk te maken. Mediumschap kan een onderdeel zijn van de therapie.

 

Overige behandel methodes

Er zijn ook behandel methodes welke niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden maar waarmee ik wel clienten kan helpen.

  

  • Ik werk ook als medium en babyfluisteraar.
  • Systeemopstellingen en meditatie technieken vallen ook onder de mogelijkheden.
  • Ik maak gebruik van de helende werking van bloesemremedies en halfedelstenen.
  • Verder is het mogelijk een huis energetisch te laten reinigen.


Als je meer wil weten kun je me altijd even geheel vrijblijvend mailen of bellen.

  

Bloesem remedies

Bloesem remedies is een steeds groeiende geneeswijze, die met hun werking beginnen op het geestelijk, emotionele niveau. Oorspronkelijk ontdekt door Dr. E. Bach heeft dit systeem zich de laatste decennia ontwikkeld tot een wereldwijde methode om onze moeilijkheden en ziekten op te lossen. Ziekten en moeilijkheden die ons proberen aan te geven dat wij van onze innerlijke, geestelijke weg zijn afgeraakt. Dat we niet meer de juiste natuurlijke wetten kunnen toepassen en vaak niet meer kunnen luisteren naar onze innerlijke natuur. De bloesem remedies helpen ons om de juiste weg weer te vinden, niet alleen door het versterken van onze intuïtieve krachten, maar ook door bet bevorderen van de ‘positieve' kwaliteiten.


Bij het gebruiken van bloesem remedies gaat iemand duidelijker in contact komen met zijn of haar eigen gevoel, zodat de persoon zelf inzicht krijgt hoe hij of zij de verstoorde emoties weer in balans kan brengen. Wanneer men bijvoorbeeld een angst heeft is dit niet een angst, maar het ontbreken van het deel moed. Leeft men bijvoorbeeld onder een voortdurende angst dan zal dit de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Wanneer men het deel moed weer heeft eigen gemaakt, ontstaat er een evenwicht zodat de spanning en/of ziekte zijn greep kan loslaten en het lichaam zelf op een natuurlijke wijze aan de herstelling kan gaan beginnen. Ook voor preventiewerkers bieden de bloesem remedies een schitterend scala van mogelijkheden om preventief aan een klacht of ziekte te werken, doordat men toegang krijgt tot voor velen ontoegankelijke gebieden van de geest.